Als HBO Docent internet en programmeren heb ik verschillende mensen opgeleid waaronder, ex gedetineerden, startende ondernemers, mensen met een afwijkend gedrag zoals schizofrenie, autisme, of andere stoornissen. Ook mensen die als persoon werken binnen internetbedrijven, uitgeverijen, ministeries, gemeente en overige overheidsinstellingen.

De opleiding bestond uit een of meerdere onderwerpen als, grafisch ontwerp (Adobe Photoshop), webdesign (Adobe Dreamweaver) (x)HTML, XML, CSS, Mysql(i), SVG, Javascript geschiedenis van internet en W3C, PHP (Functions + Classes). Sommige cursisten gingen door naar Groningen voor het behalen van een Internationaal erkend diploma.

Veel cursisten/leerlingen kwamen van UWV en hebben de opleiding afgerond, een certificaat en inmiddels een baan. Door tegen mensenrechten in te bezuinigingen is opleidingsinstituut IDée ICT failliet. De bedrijvengroep van oud-voorzitter Frans Boermans van de vroegere Kamer van Koophandel Drenthe heeft zelf het faillissement aangevraagd. Ik heb nog een factuur voor ze liggen

Diensten

 Websites.
 Webapplicaties.
 Corporate Identity.
 Digitale Marketing.
 Video en animatie.

Over ons

 Missie & Visie.
 Geschiedenis.
 Blog.