Ptr! Webdesign Assen

Webapplicaties

Bestaande online programma's voldoen soms niet aan je wensen.  Voor die reden ontwikkelt Ptr! op maat gemaakte webapplicaties.

Web Applicaties

De juiste webapplicaties zorgen voor een betere beter gebruikerservaring en verminderd de kans op het maken van fouten door zowel bezoekers als medewerkers. Daarnaast kan kosten worden bespaart.
Zullen wij samen brainstoren?
Resistbefore it's too late

Maatwerk.

Maatwerk database koppelingen.

Ptr! webapps ontwikkelt en realiseert webapplicaties op maat voor bedrijven. Voor elk automatiseringsprobleem vinden wij een oplossing.

Bestaande websoftware voldoet soms niet of is te beperkt voor wat u ermee wilt bereiken. Ptr! vindt u uitkomst door maatwerk applicaties te leveren.

Bij een aantal projecten was het belangrijk voor de opdrachtgever dat er een koppeling werd gemaakt met bestaande backoffice pakketten. De webshop of online catalogus kan worden gesynchroniseerd met uw boekhoudsysteem. Zo kunnen we koppelingen maken met Microsoft Office, Eijsink, iDeal, Paypal, Exact

Met een door Ptr! ontwikkeld onderhoudsysteem is het onderhouden van uw website zéér eenvoudig. Lees meer over onze Content Management System (CMS).

Exact API developer

Ptr! Webdesign Assen

Bestaande online programma's voldoen soms niet aan je wensen. Voor die reden ontwikkelt Ptr! op maat gemaakte webapplicaties.

Diensten

 Websites.
 Webapplicaties.
 Corporate Identity.
 Digitale Marketing.
 Video en animatie.

Over ons

 Missie & Visie.
 Geschiedenis.
 Blog.