Hoger in Zoekmachines

Hoog in de zoekmachines met PTR. Wij zorgen ervoor dat bezoekers de weg naar úw site vinden, door een toppositie bij de zoekmachines voor uw zoektermen.
Organische zoekresultaten of betaalde advertenties

Waarom komen websites niet hoog in de zoekmachines?

Google rangschikt websites volgens verschillende parameters. Die veranderen continu. Alleen “zoekmachinespecialisten” zoals PTR weten hoe. Een stijl apart, die website bouwers zelden beheersen. Misschien lopen zij nu 80% van alle bezoekers mis!

Hoeveel bezoekers heeft u nu?

Hoeveel bezoekers trekt uw website per dag of per maand?

Door welke Keywords belanden ze op uw site?

Daar kunnen we u bij helpen. U wilt toch geld verdienen met uw website? Meten is weten! Zonder bezoekersaantallen kan uw website niet renderen. Weet u niet hoe bezoekers op uw site terechtkomen? Wij kunnen er voor zorgen dat u hoog in de zoekmachines komt en de “zoekers” bezoekers worden en bezoekers klanten worden.

Maar onze site ziet er toch goed uit?

Veel websitedesigners denken: "Als je een perfect uitziende website maakt, komen de bezoekers vanzelf wel en waarschijnlijk kom je dan wel hoog in de zoekmachines". Dat is even absurd als een winkeleigenaar die een schitterende shop heeft maar tevergeefs op klanten zit te wachten omdat hij gevestigd is op een verkeerde locatie.

Meer dan 90% van de Internetgebruikers belandt op uw website door middel van de zoekmachines. Staat één van uw webpagina's hoog in de zoekmachines met de betreffende zoekterm? Dan komt de bezoeker gegarandeerd bij u terecht. Belangrijk is dat de meeste bezoekers niet via de homepage binnen komen, maar rechtstreeks op één van de pagina’s. Tenminste als uw website technisch goed gebouwd is.

Technische struikelblokken!

Verkeerde zoektermen!

Geen relevante teksten gebruikt!

  • Herkent u deze ziektesymptomen?
  • U bent niet tevreden met het aantal website bezoekers?
  • Uw website scoort niet hoog  in de zoekmachines?
  • U weet niet van waar uw bezoekers vandaan komen?
  • Bezoekers worden niet vertaald naar klanten?
  • Uw website levert geen geld op, of sterker, kost de website geld?

Als één of meer van bovenstaande items u bekend voor komt, neem dan contact op met één van onze specialisten! Laat ons helpen om hoog in de zoekmachines te komen en uw succes te vergroten!

Telefoon 050 569 0031 of mail naar hallo@ptrweb.nl dan neemt één van onze adviseurs contact met u op voor een Quick Scan van uw website.

Niemand kan je de hoogste advertentiepositie op Google garanderen.

Wees op je hoede voor SEO's die pretenderen je een bepaalde positie in de zoekresultaten te kunnen garanderen. 

Als je denkt dat je door een SEO bent bedrogen, kun je dat melden.
http://www.econsumer.gov/

Lees verder op Google

Ptr! Webdesign Assen

Hoog in de zoekmachines! Met PTR SEO meer bezoekers naar úw site. Door u een toppositie bij de zoekmachines te garanderen voor uw zoektermen selectie.

Diensten

 Websites.
 Webapplicaties.
 Corporate Identity.
 Digitale Marketing.
 Video en animatie.

Over ons

 Missie & Visie.
 Geschiedenis.
 Blog.