Ptr! Webdesign Assen

Onze doelstelling...

Ons bedrijf verbetert de online communicatie zorgen voor een duurzaam toegankelijk internet. We zorgen voor nieuwe klanten, ze te motiveren en de relatie met de klanten op de lange termijn te versterken en verdiepen.

Het belang van een missie en visie.

En de strategie om je missie en visie te realiseren.

De missie en visie zijn de leidraad, een handleiding of gebruiksaanwijzing, maar kan ook een richting aangeven.

Onze missie

Wij zijn een team creatieve mensen en willen een prettige en langdurige samenwerking met onze klanten. Wij verbeteren de communicatie met de doelgroep van onze klanten en dat ze zich minder zorgen maken over hun marketing. Ondernemers bieden wij professionele diensten voor een gunstiger tarieven. Door gebruik te maken van moderne technologieën en onze jarenlange ervaring in visuele aspecten leveren wij onderscheidende websites.

Onze visie

Wij willen moderne toekomstige technologieën toegankelijk maken voor ondernemers. Hiermee verbeteren we het imago, de gebruiksvriendelijkheid en zorgen wij voor een positieve groei. Wij blijven de ontwikkelingen op het gebied van de nieuwe media op de voet volgen.

missie visie strategie

Moderne technologie, toegankelijk voor ondernemers.

Wij werkten o.a voor:

TuinlandVolkswagenStaten Generaal Tweede KamerSnackpoint Leeuwerik StoepjeProvincie Drenthe N381Ministerie van DefensieMicrosoft DeyDaysBloem NatuurproductenBemer Partner Logo

Ptr! Webdesign Assen

De missie en visie zijn de leidraad. Een handleiding of gebruiksaanwijzing, maar kan ook een richting aangeven. Waar sta je en waar wil je naartoe.

Diensten

 Websites.
 Webapplicaties.
 Corporate Identity.
 Digitale Marketing.
 Video en animatie.

Over ons

 Missie & Visie.
 Geschiedenis.
 Blog.
rocket