ReadSpeaker webReader

Nu kan uw website spreken
Neem contact met ons op
  • Maak uw inhoud beschikbaar voor een grotere populatie van internetgebruikers, zoals mensen met lees- en schrijfproblemen, leerstoornissen, verminderd gezichtsvermogen, taalleerders, de groeiende ouderenpopulatie en iedereen die op zoek is naar een eenvoudigere manier om onderweg toegang te krijgen tot digitale inhoud.
  • Met slechts één klik en de tekst op een pagina wordt tegelijkertijd hardop en gemarkeerd gelezen, zodat gebruikers eenvoudig kunnen volgen, ongeacht het apparaat of waar de gebruiker zich bevindt.
  • De zwevende knop Luisteren, de speler en de werkbalk blijven zichtbaar wanneer u op een pagina naar beneden scrolt en kunnen gemakkelijk door de gebruiker worden verplaatst.
  • Met natuurlijke, levensechte stemmen en een uitgebreide selectie talen, komt uw inhoud tot leven en transformeert de ervaring van de bezoeker op uw website.
  • Een cloudgebaseerde (SaaS) spraakoplossing betekent dat er geen downloads nodig zijn.
  • Beschikbaar in meerdere talen waaronder Duits, Engels, Frans, Spaans.

Tekst naar spraak

Leest de inhoud van webpagina's hardop.

instellingen

Leest de inhoud van webpagina's hardop.

Tekstselectie

Selecteer een tekst en klik op het luisterpictogram dat verschijnt.

Text vergroten

Tekst die wordt gelezen, wordt onder aan de pagina in grote lettergrootte weergegeven.

Talen lezen

50+ talen en 200+ stemmen om uit te kiezen.

Woord opzoeken

Selecteer een woord en vind de definitie in het woordenboek. Bekijk hier een lijst met beschikbare talen.

Masker

Horizontale balk die samen met de uitlezing kan worden verplaatst om de lijnen die worden gelezen, naar voren te brengen door de rest van het scherm te verduisteren.

Help

Duidelijke instructies over het gebruik van elke functie.

Gelijktijdige markering

De woorden en zinnen die worden gelezen, zijn gemarkeerd in afzonderlijke kleuren, zodat u ze gemakkelijk kunt lezen terwijl u luistert.

Lees mouse over

Plaats de muisaanwijzer op een alinea en deze leest automatisch voor.

Mp3 Downloaden

Download een audioversie van uw inhoud voor offline luisteren.

Vertaling

Vertaal een geselecteerde tekst naar een aantal talen en laat de tekst in de doeltaal lezen. Bekijk hier een lijst met beschikbare talen.

Vereenvoudigde weergave

Vertaal een geselecteerde tekst naar een aantal talen en laat de tekst in de doeltaal lezen. Bekijk hier een lijst met beschikbare talen.

Toegankelijkheid

De knop Listen, de speler en de werkbalk zijn volledig toetsenbord toegankelijk.

ReadSpeaker kosten

We bieden een grote verscheidenheid aan oplossingen om aan de behoeften van onze klanten en hun uiteenlopende behoeften tegemoet te komen

We hanteren verschillende prijsmodellen en kunnen onze prijsstelling aanpassen om zoveel mogelijk aan uw zakelijke behoeften tegemoet te komen. Er zijn verschillende prijsmodellen mogelijk, zoals een prijs gebaseerd op het delen van inkomsten, op het gebruik of op andere statistische maatstaven, afhankelijk van uw zakelijke behoefte. Wij bieden kortingen gerelateerd aan afname van meerdere licenties tegelijk, marketing activiteiten en langlopende contracten.

Neem voor een prijsvoorstel contact met ons op.

Ptr! Webdesign Assen

Nu kan uw website spreken om web toegankelijkheid te verbeteren voor mensen met lees- en schrijfproblemen, leerstoornissen of verminderd gezichtsvermogen.

Diensten

 Websites.
 Webapplicaties.
 Corporate Identity.
 Digitale Marketing.
 Video en animatie.

Over ons

 Missie & Visie.
 Geschiedenis.
 Blog.