Webdesign

Omdat iedere ondernemer uniek is ontwerpen we onderscheidende websites. Wij maken dus geen gebruik van standaard templates. Uiteraard zal uw website ontwerp altijd aansluiten bij uw huisstijl en de door u gewenste uitstraling.

website-Assen-Webdesign-Groningen-Website

Website laten maken?

PTR webdesign ontwerpt en ontwikkelt uiteenlopende websites waarbij de internationaal erkende standaarden en richtlijnen voor beter, gebruikersvriendelijk, en duurzaam toegankelijk gebruik zijn toegepast. Wij zorgen voor een goede semantiek in de HTML-code wat voordelen kan opleveren.

Website beter vindbaar

Uw website plaatsen we achter een veilige verbinding ,onze webdesign is semantisch ingericht. Tegens zorgen wij ervoor dat uw website goed functioneert op een mobieltelefoon. Het resultaat hiervan is dat uw website een betere positie in de zoekmachines krijgt.

Website dat sneller laad

De door ons gehanteerde standaarden levert kleinere bestanden en zorgt voor snellere weergave van uw website; hierdoor kunt u kosten besparen op dataverkeer en frustraties bij uw klanten voorkomen.

Website en App in één

We bouwen geavanceerde websites dat zich kan transformeren als app. Een website en app in een dat zonder installatie kan worden gebruikt. De voornaamste reden hiervan is het gemak en besparing van ruimte voor de klant en u op de ontwikkelkosten.

Eenvoudig aanpassen

Web inhoud wordt makkelijker gevonden als het actueel is. Wat hebben mensen aan verouderde inhoud. Het is bij ons ook mogelijk websites te synchroniseren zodat meerdere sites automatisch worden bijgewerkt.

Website automatiseren

Met één of een reeks voorwaarden kunnen we selectief elementen van je website weergeven of verbergen. Bijvoorbeeld als een gebruiker is aangemeld of op een bepaalde periode van het jaar.

Webdesign Portfolio

Overige voordelen

RWD - Responsive

Webpagina's worden goed weergegeven op verschillende apparaten en op venster- of schermformaten.

Modulair

Software bouwen we met logische componenten en is hierdoor makkelijker aan te passen of te hergebruiken.

Branding

Webdesign zal altijd aansluiten bij uw consistente huisstijl. Indien dat ontbreekt helpen wij u daar ook bij.

Goed in Google

Haal meer rendement uit het internet met een site dat wordt gevonden.

IOS en Android

Uw website ook als app door gebruik van moderne technologieën.

Klantenservice

Zit u met een vraag dan kunt u altijd met ons chatten, mailen of bellen.
050 569 0031
Home
Portfolio
Contact

Ptr! Webdesign Assen

Iedere ondernemer uniek is daarom ontwerpt Ptr! webdesign onderscheidende websites. website laten maken? We zijn webdesign pioniers van Nederland.
laptop-phone