Pioniers met bijna 20 jaar ervaring

PTR Webdesign Assen

PTR — Geeft vorm aan Communicatie

website laten maken?

PTR Webdesign Assen verbetert de online communicatie. We helpen om nieuwe klanten te bereiken, ze te motiveren en de relatie met de klanten op de lange termijn te versterken en te verdiepen.

Als een van de internetpioniers van Nederland hebben we ongeveer duizend websites en applicaties op maat gemaakt voor mensen, verenigingen, zelfstandigen en bedrijven. We maken persoonlijke pagina's, bedrijfswebsites, blogs en online winkels, gericht op de promotie en verspreiding van de inhoud ervan. Websites met functies en componenten van een wendbare en functionele aard. Ideaal om uw activiteiten bekend te maken in alle soorten online en offline media.

Professioneel website laten maken?

PTR Webdesign Assen ontwerpt en ontwikkelt uiteenlopende websites waarbij de internationaal erkende richtlijnen voor beter, gebruikersvriendelijk en duurzaam toegankelijk gebruik zijn toegepast. De meeste webdesign bureaus weten niet hoe deze richtlijnen moeten worden toegepast of hebben er nooit van gehoord.

Op deze manier website bouwen, werkt voor iedereen.

Veel bedrijven houden geen rekening met de fundamentele verschillen tussen offline en online business.

Offline — Zoek een top locatie voor uw bedrijf met veel publiek en u zit goed. Het gaat hierbij vooral om de locatie.

Online — Dit is de realiteit van hoe mensen het Web gebruiken. Niemand komt “zomaar voorbij”. Dus ook geen klanten. Ze zoeken naar informatie.

Mensen zoeken informatie of een oplossing op het internet. Geef ze dat!

Het runnen van een onderneming vereist inspanning. Met PTR Webdesign Assen zal geen enkele technische barrière u frustreren of stoppen. We nemen die taak graag van u over. U hoeft alleen te focussen op uw bedrijf. Produceer veel gevraagde informatie (“content”) over het onderwerp van uw keuze, bedrijf of instelling. Vanaf dat punt, loopt de rest vanzelf.

We maken gepersonaliseerde websites, afgestemd op uw bedrijfsmodel en klanten, met uw eigen identiteit en bedrijfsimago. Een ideaal aspect om uzelf te onderscheiden van de concurrentie.

Voordelen van een PTR website

Profesionele webdesigners uit Assen?

Maar, wist je dat?

  • In 2007 hebben we als Assenaren een van de meest duurzaam toegankelijke website gebouwd voor de Stichting Drempelsvrij.
  • PTR uit Assen is uitgeroepen door Microsoft als een van de beste webdesigner en webbouwer van Nederland.
  • Dat dit klein bedrijfje uit Assen heeft gewerkt voor landen als Duitsland, Egypte, Mexico.
  • We hebben bedrijven, waaronder Ministerie van Defensie, opgeleid.
  • Als consultant hebben we geadviseerd voor verbeteringen in de website van Het Parlement.
  • We ontmoette directeur W3C Benelux in het Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) in Amsterdam. W3C is de bedenker en ontwikkelaar van WWW en zorgen met richtlijnen voor de groei op lange termijn van het internet.
  • We hebben innovatieprijzen gewonnen, bevorderen creativiteit en innovatie in Groningen en Drenthe.
Klein aantal voorbeelden
Inmiddels hebben we ruim duizend websites mogen bouwen.

Ptr! Webdesign Assen

PTR Webdesign Assen verbetert de online communicatie. We helpen om je mensen te bereiken en de omzetstroom op gang te brengen.

Diensten

 Websites.
 Webapplicaties.
 Corporate Identity.
 Digitale Marketing.
 Video en animatie.

Over ons

 Missie & Visie.
 Geschiedenis.
 Blog.