Ptr! Webdesign Assen

Professionele Websites

Omdat iedere ondernemer uniek is ontwerpen wij onderscheidende en uitstekende websites die beter worden gevonden. Wij doen dit al 20 jaar als pioniers van Nederland.

Webdesign, Website onderhoud

en wordt beter gevonden!

Ptr! Websites & Marketing in Assen verbetert de online communicatie. We helpen om nieuwe klanten te bereiken, ze te motiveren en de relatie met de klanten op de lange termijn te versterken en te verdiepen.

Als een van de internetpioniers van Nederland hebben we ongeveer duizend websites en applicaties op maat gemaakt voor mensen, verenigingen, zelfstandigen en bedrijven. We maken persoonlijke pagina's, bedrijfswebsites, blogs en online winkels, gericht op de promotie en verspreiding van de inhoud ervan. Websites met functies en componenten van een wendbare en functionele aard. Ideaal om uw activiteiten bekend te maken in alle soorten online en offline media.

Website Webdesign

Website laten maken?

Ptr! Websites & Marketing ontwerpt en ontwikkelt uiteenlopende websites, waarbij de internationaal erkende standaarden en richtlijnen tot zo ver mogelijk zijn toegepast. Dit zorgt voor beter, gebruikersvriendelijk, vindbaarheid en duurzaam toegankelijk.  Wij zorgen voor een goede semantiek in de HTML wat voordelen kan opleveren.

Website beter vindbaar!

Uw website plaatsen we achter een veilige verbinding ,onze webdesign is semantisch ingericht. Tegens zorgen wij ervoor dat uw website goed functioneert op een tablet en mobieltelefoon. Als dank krijg je van Google Inc. een betere positie.

Website sneller laden

De door ons gehanteerde standaarden levert kleinere bestanden en zorgt voor snellere weergave van uw website; hierdoor kunt u kosten besparen op dataverkeer en frustraties bij uw klanten voorkomen.

Website en Mobiele App in 1

We bouwen geavanceerde websites dat zich kan transformeren als app. Een website en app in een dat zonder installatie kan worden gebruikt. De voornaamste reden hiervan is het gemak en besparing van ruimte voor de klant en u op de ontwikkelkosten.

Website en onderhoudskosten

Er bestaat veel software. Vaak bouwen moeten wij plug-ins of extensies ontwikkelen. Zo af en toe bouwen moeten wij zelf iets ontwikkelen. Het is daarom beter een offerte aan te vragen wat wij geheel vrijblijvend voor je opmaken.

Pas de tekst hieronder aan:

Klik hier...

Leer meer

Eenvoudig aanpassen

Web inhoud wordt makkelijker gevonden als het actueel is. Wat hebben mensen aan verouderde inhoud. Het is bij ons ook mogelijk websites te synchroniseren zodat meerdere sites automatisch worden bijgewerkt.

Website automatiseren

Met één of een reeks voorwaarden kunnen we selectief elementen van je website weergeven of verbergen. Bijvoorbeeld als een gebruiker is aangemeld of op een bepaalde periode van het jaar.

Ptr! heeft veel organisaties geholpen met hun online marketing. We onderscheiden onszelf met mooie ontwerpen, goede vindbaarheid en het gebruik van moderne technologieën. 
Uiteraard werken onze sites op mobiele apparatuur en kan bovendien worden ingezet als mobile application. 

Webdesign Portfolio

In de afgelopen 20 jaar heeft Ptr! ruim 500 pagina's ontwikkelt.

Voordelen van een Ptr! website

Ruim 20 jaar ervaring

Als pioniers in van Nederland weten wat wij doen. Wij hebben bedrijven waaronder Ministerie van Defensie opgeleid en HetParlement geholpen.

Website responsief maken

Ontwerp en opmaak in de nieuwste HTML5 + CSS3, aanpasbaar aan mobiele apparaten. We maken de site die u en uw klanten nodig zijn.

Mobiele applicaties

Ontwerp, programmering en publicatie van applicaties gericht en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Op maat gemaakt

Uitbebreide WEB-programmering, font-end en back-end. Het gebruik van de laatste PHP / SQL, Javascript samen met andere frameworks en bibliotheken.

SEO = Beter in zoekmachines

Website volgens door Google zelf opgestelde richtlijnen waardoor u een eerlijke positie in de resultaten krijgt.

Schaalbaarheid

We bieden de volledige mogelijkheid van schaalbaarheid en aanpassingsvermogen van uw online applicaties en marketing.

Geadvanceerde oplossingen

We gebruiken de laatst stabiele technologieën en passen innovatieve hulpmiddelen voor een beter gebruikerservaring toe.

Eenvoudige beheer

We bereiden het systeem voor op een eenvoudig en specifieke administratie voor wat nodig is om het onderhoud te stroomlijnen.

Beheerprofielen

Mogelijkheid om gebruikers te maken met verschillende profielen voor content management, te bepalen wat kan worden gewijzig en wat niet.

ondersteuning en updates

omdat wij over levenslange licenties beschikken kunt u hier als klant gebruik van maken.

Microsoft prijswinnaar

Wij hebben de beste en meest duurzaam toegankelijke website van Nederland gemaakt.

Automatisering

Met voorwaarden kunt u elk element selectief weergeven, verbergen of wijzigen.

We houden van ons werk en doen het graag op een vloeiende en flexibele manier. Wilt u een online project starten? We adviseren je zonder compromis over onze diensten, we bestuderen je zaak of je vragen. We staan tot uw dienst om een idee of initiatief te interpreteren. Aarzel niet om contact op te nemen.

Mensen zoeken informatie
of een oplossing... geef ze dat!

Het runnen van een onderneming vereist inspanning. Met PTR Webdesign Assen zal geen enkele technische barrière u frustreren of stoppen. We nemen die taak graag van u over. U hoeft alleen te focussen op uw bedrijf. Produceer veel gevraagde informatie (“content”) over het onderwerp van uw keuze, bedrijf of instelling. Vanaf dat punt, loopt de rest vanzelf.

We maken gepersonaliseerde websites, afgestemd op uw bedrijfsmodel en klanten, met uw eigen identiteit en bedrijfsimago. Een ideaal aspect om uzelf te onderscheiden van de concurrentie.

Wij bouwen uiteenlopende websites waarbij de internationaal erkende richtlijnen voor beter, gebruikersvriendelijk en duurzaam toegankelijk gebruik zijn toegepast. De meeste webdesign bureaus weten niet hoe deze richtlijnen moeten worden toegepast of hebben er nooit van gehoord.

Ptr! Webdesign Assen

Iedere ondernemer uniek is daarom ontwerpt Ptr! Webdesign Assen onderscheidende #1 websites. Website laten maken? We zijn webdesign pioniers van Nederland.

Diensten

 Websites.
 Webapplicaties.
 Corporate Identity.
 Digitale Marketing.
 Video en animatie.

Over ons

 Missie & Visie.
 Geschiedenis.
 Blog.
laptop-phone