Ptr! Webdesign Assen

Professionele Websites

Omdat iedere ondernemer uniek is ontwerpen wij onderscheidende en uitstekende websites die beter worden gevonden. Wij doen dit al 20 jaar als pioniers van Nederland.

Webdesign, Website onderhoud

en wordt beter gevonden!

Door de ontwikkelingen over nieuwe media op de voet te volgen, blijft onze kennis over internet marketing up-to-date. Hierdoor kunnen wij  aantrekkelijke website onderhoud kosten aanbieden op een hoog niveau.
Webdesign website Assen

Website laten maken?

Ptr! Websites & Marketing ontwerpt en ontwikkelt uiteenlopende websites, waarbij de internationaal erkende standaarden en richtlijnen tot zo ver mogelijk zijn toegepast. Dit zorgt voor beter, gebruikersvriendelijk, vindbaarheid en duurzaam toegankelijk.  Wij zorgen voor een goede semantiek in de HTML wat voordelen kan opleveren.

Website beter vindbaar!

Uw website plaatsen we achter een veilige verbinding ,onze webdesign is semantisch ingericht. Tegens zorgen wij ervoor dat uw website goed functioneert op een tablet en mobieltelefoon. Als dank krijg je van Google Inc. een betere positie.

Website sneller laden

De door ons gehanteerde standaarden levert kleinere bestanden en zorgt voor snellere weergave van uw website; hierdoor kunt u kosten besparen op dataverkeer en frustraties bij uw klanten voorkomen.

Website en Mobiele App in 1

We bouwen geavanceerde websites dat zich kan transformeren als app. Een website en app in een dat zonder installatie kan worden gebruikt. De voornaamste reden hiervan is het gemak en besparing van ruimte voor de klant en u op de ontwikkelkosten.

Website automatiseren

Met één of een reeks voorwaarden kunnen we selectief elementen van je website weergeven of verbergen. Bijvoorbeeld als een gebruiker is aangemeld of op een bepaalde periode van het jaar.

Pas de tekst hieronder aan:

Klik hier...

Leer meer

Eenvoudig aanpassen

Web inhoud wordt makkelijker gevonden als het actueel is. Wat hebben mensen aan verouderde inhoud. Het is bij ons ook mogelijk websites te synchroniseren zodat meerdere sites automatisch worden bijgewerkt.

Ptr! heeft veel organisaties geholpen met hun online marketing. We onderscheiden onszelf met mooie ontwerpen, goede vindbaarheid en het gebruik van moderne technologieën. 
Uiteraard werken onze sites op mobiele apparatuur en kan bovendien worden ingezet als mobile application. 

Webdesign Portfolio

In de afgelopen 20 jaar heeft Ptr! ruim 500 pagina's ontwikkelt.

050 569 0031
Home
Portfolio
Contact
Diensten
Over ons
Ptr!

Ptr! Webdesign Assen

Iedere ondernemer uniek is daarom ontwerpt Ptr! Webdesign Assen onderscheidende #1 websites. Website laten maken? We zijn webdesign pioniers van Nederland.
phone-handsetlaptop-phone